Αναζήτηση

Η Πάρος των ρομαντικών…

Όσοι θέλετε να δείτε την ρομαντική πλευρά του νησιού επιλέξτε μια από τις πάρα πολλές ήσυχες παραλίες του νησιού, διαλέξτε τοπικές λιχουδιές και κάντε πικνίκ στην παραλία. Μπορείτε επίσης, να καθίσετε σε ένα ταβερνάκι δίπλα στην θάλασσα ή απλά να απολαύσετε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα

Αν θέλετε κάτι το διαφορετικό, τότε επισκεφτείτε τα χωριά, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τα μοναστήρια, μέρη με απίστευτη θέα όχι με το αυτοκίνητο σας αλλά και με ποδήλατο, με άλογο ή πολύ απλά περπατώντας και θαυμάζοντας την κυκλαδίτικη φύση.

Σε περίπτωση που στόχος σας είναι η απόλυτη ηρεμία – κάπου μετά από τα θαλάσσια σπορ - τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε μαθήματα Ζεν και χαλάρωσης, να κάνετε διαλογισμό, τάι μασάζ, και θεραπείες ιδανικές ώστε να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε.

Αν έχετε δε βρει το άλλο σας μισό, τι καλύτερο από το να ξεκινήσετε τη κοινή σας ζωή από τη γραφική Πάρο. Τα υπέροχα τοπία της και τα εκκλησάκια με την υπέροχη θέα, αποτελούν μοναδική ευκαιρία για τον γάμο των ονείρων σας. Σχεδιάστε την μέρα του γάμου σας αλλά και την βάφτιση του παιδιού σας με την υποστήριξη εξειδικευμένων γραφείων.