Αναζήτηση

Εντός Πάρου

<< Πίσω

Το οδικό δίκτυο της Πάρου είναι από τα καλύτερα των Κυκλάδων. Υπάρχουν πολλά λεωφορεία πυκνής συγκοινωνίας, ενώ λειτουργούν επίσης και πολλά ταξί, καθώς και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και

μοτοποδηλάτων. Παρά το ότι σε λίγες ώρες μπορεί κανείς να γυρίσει ολόκληρο το νησί, πάντα υπάρχει κάτι που περιμένει να το ανακαλύψετε.

  • Το αυτοκίνητο ή το μοτοποδήλατο είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε κάθε γωνιά του νησιού και για να ανακαλύψετε τις μοναδικές τους ομορφιές. Μπορείτε να ρωτήσετε σε ένα από τα πολλά γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων για το κόστος, το οποίο σίγουρα θα είναι πιο ακριβό από τα μαζικά μέσα μεταφοράς, αλλά σίγουρα δίνει άλλες δυνατότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων πατήστε εδώ.

 

  • Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ο πιο ασφαλής και οικονομικός τρόπος μετακίνησης στο νησί της Πάρου. Τα δρομολόγια συνδέουν πολλές περιοχές του νησιού και είναι συχνά (ειδικά το καλοκαίρι) και ακριβή. Η αφετηρία του λεωφορείου βρίσκεται στην Παροικία, όπου είναι και αναρτημένα τα δρομολόγια.
  • Η μετακίνηση με ταξί είναι η πιο άνετη και η πιο ξεκούραστη. Οι χρεώσεις καθορίζονται από ταξίμετρα και δίνονται αποδείξεις για κάθε διαδρομή.
  • Αν είστε λάτρης της περιπέτειας και των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης μπορείτε να δοκιμάσετε τα πόδια. Ακολουθώντας τα μονοπάτια που συνδέουν τα διάφορα χωριά μεταξύ τους, ανακαλύπτετε τις φυσικές ομορφιές της Πάρου και τα αξιοθέατά της. Προσοχή στη ζέστη όμως ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μονοπάτια πατήστε εδώ.


<< Πίσω